In januari, februari en maart 2021 vonden er 100 Zoom-Interviews plaats met Happy Singles. De informatie die vergaard werd aan de hand van een vragenlijst van 30 diepgaande vragen, komt terug in dit boek, in een paar specifieke hoofdstukken. Daarnaast bevat het boek de beantwoording van de vragen: Hoe leer je jezelf gelukkig te maken, wat is daarvoor nodig, wat zijn de obstakels die we moeten nemen, welke maatschappelijke norm moeten we trotseren, en wat levert het ons op als we onszelf gelukkig kunnen maken en wat vraagt dat aan acceptatie, welke gevolgen heeft jezelf gelukkig kunnen maken voor de verdere invulling van het leven.

Research

Voor research van mijn vierde boek, met wederom een taboegevoelig maatschappelijk thema, zoek ik begin 2021 mensen die al enkele jaren gelukkig single zijn. Mensen die hun leven op een afwisselende wijze vormgeven, zorgdragen voor hun sociale leven op diverse manieren en geen sterke focus hebben op een geliefde die hun compleet of gelukkig moet maken. Dat lukt de gelukkige singles uitstekend zelf.

Opzet

Ik wil jou 30 tot 45 minuten interviewen per Zoom en jou 20 tot 30 diepgaande vragen stellen over je leven als gelukkige single. De antwoorden en de rode draad van alle interviews verwerk ik anoniem in mijn nieuwe boek, naast uiteraard mijn eigen (professionele) visie op het maatschappelijk onderwerp. Jouw privacy is dus gewaarborgd. Door mee te werken geef je mij toestemming om jouw antwoorden anoniem te verwerken voor het boek.

Vind je dit interessant en ben jij die gelukkige single en wil je graag met jouw input een stukje bijdragen aan dit thema en de geest van mensen wat oprekken? Wil jij laten zien dat single zijn heel fijn kan zijn en dat de vaak nog heersende norm, dat je een relatie nodig hebt om sociaal en maatschappelijk geaccepteerd te worden, of dat je pas echt gelukkig kunt zijn als je een liefdesrelatie hebt, een vergissing is en een veel te grote druk op mensen legt, omdat je het leven op diverse manieren rijk kunt invullen zonder relatie, dan nodig ik je uit om je aan te melden.

Hieronder vind je het aanmeldformulier met wat korte vragen. Aan de hand van je antwoorden kijk ik wie er mee kunnen doen aan de interview reeks. De interviews vinden plaats eerste kwartaal 2021 en datum en tijdstip spreken wij in overleg af. Ik neem daarvoor per whatsapp even contact met je op. Vandaar dat ik je mobielnummer ook vraag. Indien je uitgenodigd wordt, dan ontvang je een link per whatsapp om via ZOOM door mij geïnterviewd te worden, op het tijdstip dat we samen hebben afgesproken.

Alvast enorm bedankt dat je de moeite neemt om mee te werken en je input wilt geven. Dat is geweldig. Binnenkort hoor je meer over de interview-reeks en of we elkaar gaan spreken tijdens het interview!

Miranda Nanda Maria van Dijk, Auteur, Maatschappelijk Organisator, Senior Counselor & Trainer

  Wat doe jij allemaal om een
  gelukkige single te zijn?

  Wat zou je mensen adviseren als ze nare relatie-ervaringen hebben?

  Je mobiel nummer (voor whatsapp contact)

  Je website (optioneel)

  In welke week komt een interview met jou goed uit?

  Author

  info@boekdevleugelsvanmoed.eu
  Total post: 2