Persoonlijke website: https://www.mirandanmvandijk.com

Al 25 jaar bedenk en organiseer ik maatschappelijke initiatieven voor vrouwen. Ik haal daar veel voldoening uit en bedenken en organiseren zit in mijn DNA. Een vrijgevochten vrij leven past bij mij. Ruim 30 jaar werk ik als counselor & trainer, tegenwoordig online en parttime, met mensen die vastlopen in hun leven en dat willen doorbreken. Ik gebruik hiervoor positieve- en oplossingsgerichte psychologie. Daarnaast schrijf ik themaboeken over ingrijpende levensthema’s ter ondersteuning voor mensen die vrijer en gelukkiger willen worden. Dit is mijn vierde boek. Sinds mijn puberteit schrijf ik muziek, zing en speel, heb daar semi-prof veel in gedaan, tegenwoordig werk ik wekelijks in mijn home-studio aan nieuw repertoire, dat later online gestreamd kan worden. Ik ben dol op de natuur en recent met fotografie begonnen en bezig om daar ook mooie dingen mee te creëren. Ik organiseer op dit moment zes initiatieven voor vrouwen zoals een poolbiljartclub, een conversatieclub, auteursbegeleiding voor beginnende schrijvers, cabrioclub voor vrouwen, artistieke fotografieopdrachten en drie keer per jaar een live event voor lesbische vrouwen tijdens bijzondere feestdagen.

Ik woon in de prachtige regio Waterland, in een moderne boomhut, zo noem ik dat altijd gekscherend, en daar woon ik samen met mijn twee geweldige poezenmeiden Mooitje & Gypsy. Al een decennium happy single en zo vrij als een vogel en dat maakt mij een gelukkig en rijk mens. Mijn kernwaarden zijn vrijheid, creativiteit, inspiratie, verbinding en groei.

‘Vanuit mijn achtergrond als afgestane baby van een verkrachtte biomoeder en opgroeien in een koud disfunctioneel pleeg/adoptiegezin, waren er grote uitdagingen en trauma’s om te verwerken. Het nam een half leven in beslag voordat ik geheeld was en harmonie en onvoorwaardelijke liefde in mijzelf ervoer. Juist daardoor weet ik als geen ander dat tevredenheid en geluk een beoefening is van binnenuit en dat alles in jezelf te vinden is om harmonie te vinden. Het moet vooral blootgelegd worden en daarvoor is het nodig om alle illusies en opgelegde (maatschappelijke) normen te ontmaskeren waardoor je werkelijk vrij kunt worden. Een vrij mens, is een gelukkig mens.”

Miranda Nanda Maria van Dijk – Een vrij mens!

Author

info@boekdevleugelsvanmoed.eu
Total post: 2